Loading

Öğr. Gör.

Derya KAYA GÖK

Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

İletişim

dkaya@subu.edu.tr

(264) 295 0882

Güncellenme Tarihi : 06-05-2024 03:07

ULUSAL :
1
Hızlı Yiyecek Fast Food Tüketicilerinin Özellikleri Ve Tercihlerini Etkileyen Faktörler Mersin Örnegi
UNUR KAMİL,KAYA DERYA , ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ, 2010
Ulusal   Hakemli   ebscho   Özgün Makale
ULUSLARARASI :
1
TURİZM İŞLETMELERİNDE SOSYAL SORUMLULUK YAKLAŞIMLARI: 4 VE 5 YILDIZLI KONAKLAMA İŞLETMELERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA.
MİRZAVEYA GÜLNAR,CİVELEK ORUÇ MAKBULE,KAYA GÖK DERYA,BATMAN ORHAN , TÜBAV BİLİM, 2016
Uluslararası   Hakemli   ULAKBİLİM   Özgün Makale
2
Tüketicilerin Tez Yemek Tüketme Nedenleri Mersin Şehir Merkezinde Faaliyet Gösteren Yerel Ulusal Uluslararası Zincir Tez Yemek İşletme Müşterileri Örneği
UNUR KAMİL,KAYA GÖK DERYA , BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ, 2012
Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale
ÖNLİSANS :
1
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ, Saati :2
2
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEKİ İNGİLİZCE 2 (AŞÇILIK), Saati :3
3
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : İLETİŞİM VE ETİK, Saati :3
4
Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ, Saati :2
5
Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : İLETİŞİM VE ETİK, Saati :8
6
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : GENEL TURİZM BİLGİSİ, Saati :9
7
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Saati :6
8
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEKİ İNGİLİZCE 1 (AŞÇILIK), Saati :3
9
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEKİ İNGİLİZCE 2 (AŞÇILIK), Saati :3
10
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : TURİZM İŞLETMELERİNDE MUHASEBE, Saati :6
11
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : GENEL TURİZM BİLGİSİ, Saati :9
12
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ, Saati :4
13
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : KONGRE VE FUAR ORGANİZASYONU, Saati :6
14
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEKİ İNGİLİZCE I (AŞÇILIK ), Saati :3
15
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEKİ İNGİLİZCE II (AŞÇILIK), Saati :3
16
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : TURİZM PAZARLAMASI, Saati :8
17
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEKİ İNGİLİZCE I, Saati :4
18
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEKİ İNGİLİZCE II, Saati :3
19
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : TURİZM PAZARLAMASI, Saati :2
20
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : TURİZM PAZARLAMASI, Saati :3
21
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : TURİZM İŞLETMELERİNDE MUHASEBE, Saati :3
22
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : TURİZM İŞLETMELERİNDE MUHASEBE, Saati :3
23
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : GENEL TURİZM BİLGİSİ, Saati :3
24
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ, Saati :3
25
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ, Saati :3
26
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEKİ İNGİLİZCE II, Saati :4
27
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : SEYAHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Saati :2
28
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : TURİZMİŞLETMELERİNDE MUHASEBE, Saati :3
29
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA (C), Saati :2
30
Yil :2011-2012 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEKİ İNGİLİZCE I, Saati :3
31
Yil :2011-2012 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEKİ İNGİLİZCE II, Saati :3
32
Yil :2011-2012 , Dil : Türkçe , Adı : SEYAHAT İŞLETMELERİ MUHASEBESİ, Saati :2
33
Yil :2011-2012 , Dil : Türkçe , Adı : TURİZM İŞLETMELERİNDE MUHASEBE, Saati :3
34
Yil :2011-2012 , Dil : Türkçe , Adı : YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA (C), Saati :2
BİLİMSEL KİTAP :
1
Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
Yazarlar : GÖKÇE AKİF
DERS KİTABI :
1
Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi
Yazarlar : KAYA GÖK DERYA